1. EEN GIFT 

 

De crisis slaat hard toe. Mensen in armoede hebben ons dubbel nodig! 

Onze solidariteitsacties kosten handenvol geld maar blijven broodnodig. Vandaag meer dan ooit. Wij werken bijna uitsluitend met giften of legaten en met onbetaalde vrijwilligers. We maken er een erezaak van jouw middelen maximaal in te zetten voor een betere maatschappij, ook dicht in jouw  buurt.

2. CROWDFUNDING

 

Crowdgiving.be is een digitale vitrine die je toelaat om in één enkele oogopslag zicht te krijgen op al onze lopende projecten.

Onze projecten verdienen een extra financieel duwtje in de rug. Door vele mensen te verenigen rond een concreet sociaal project, ontstaat een unieke relatie tussen de initiatiefnemers, de sponsors en de hulpzoekenden.

3. EEN LEGAAT

 

Steeds meer mensen doen  een legaat voor het goede doel. Een mooie manier om een vermogen over te dragen ten voordele van de volgende generaties. 

Met jouw vermogen kunnen wij onze projecten op termijn veiligstellen en een beter leven garanderen voor de honderden mensen die bij ons aankloppen.

Wens je ook u mee te bouwen aan een rechtvaardige wereld voor de toekomst? Dat kan met een gewoon legaat of een duo legaat. 

4. VRIJWILLIGEN

 

Hoe is het om vrijwilliger te zijn? Dat hangt allemaal af van de rol en verantwoordelijkheden die je wil opnemen.

Het belangrijkste is om klaar te staan om elkaar te ontmoeten, te luisteren, te begrijpen, te helpen en te handelen. Dit alles met veel discretie, liefde en aandacht, een gezonde dosis humor en een zekere zin voor initiatief.