Dank je wel! Om onze werking veilig te stellen in tijden van crisis kunnen wij enkel beroep doen op sympathisanten en vrijwilligers, en dat zonder subsidies. Elk klein gebaar is kostbaar, maar tegelijk broodnodig in deze barre tijden. Het stelt een student, een werkloze, een alleenstaande of eenieder in moeilijkheden in staat om terug recht te veren, van zodra diens financiële situatie beter wordt.

Zeg dus beter nooit nooit! Het kan ons allemaal overkomen, soms helemaal onverwachts. 

 

1. Overschrijving

 

Een gift doen? Dat is kinderspel! Kies voor een eenmalige overschrijving of  doorlopende opdracht naar rekening IBAN: BE02 3100 3593 3940 met BIC: BBRUBEBB op naam van de St-Vincentiusvereniging, Nationale Raad van België, of klik gewoon op de beveiligde link van onze betaalpartner Mollie.com.

Je kan eventueel een specifieke plaatselijke vereniging vermelden. 

Fiscaal attest nodig? Vermeld duidelijk je contactgegevens in de omschrijving !  

2. Steun een lokale actie

 

Onze 300 aangesloten verenigingen zijn sterk lokaal verankerd en rekenen op plaatselijke sympathisanten en giften.

Met crowdfunding brengen we een verschillende mensen samen: 

- De initiatiefnemers van sociale projecten op zoek naar financiële steun.

- De sympathisanten die sociale projecten zoeken om mee te helpen financieren.

Met www.crowdgiving.be maken we ideeën levensvatbaar in een bevoorrechte relatie tussen de initiatiefnemer, de sympathisant en de eindgebruiker

3. De solidaire webshop

 

Liever een zetje aan al diegenen die de schouders laten hangen en met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen? Klik op het item van jouw keuze en betaal meteen veilig online via onze betaalpartner Mollie.com: